Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@plissetotaal.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Plissétotaal.nl doet zijn uiterste best om alle producten naar behoren af te leveren. Natuurlijk zijn u en wij mensen, en foutjes kunnen worden gemaakt. Is dat bij u gebeurd? Dan vragen we om onderstaand formulier in te vullen. Zo kunnen we uw retour z.s.m. verwerken.

Het is begrijpelijk heel vervelend om een hor te ontvangen die niet past. Wanneer dit onze fout is sturen wij uiteraard kosteloos een nieuwe hor. Zelf een (meet)fout gemaakt waardoor de horren niet passen? Ook dan biedt Plisse Totaal eenmalig gratis omruilen aan. Gratis omruilen is eenmalig mogelijk tot 14 dagen na levering bij alle producten in ons assortiment, met uitzondering van de volgende maatwerk producten:

  • Inzethorren, voorzethorren en raamrolhorren met niet-standaardkleuren (kleuren met een langere levertijd);
  • Hordeuren en plissé (hor)deuren

Wilt u gebruik maken van onze gratis omruilservice, vul ons formulier in. Nadat wij het retourformulier ontvangen hebben nemen wij zsm contact met u op. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Retouren
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.