Goedkope raamhorren

Vindt u het ook zo fijn bij zonnig weer uw ramen wagenwijd open te zetten? Niets is hinderlijker dan vliegen, muggen of ander gespuis die uw rust verstoren. Daarom zijn goedkope raamhorren van Plissétotaal dé oplossing om alle insecten buiten te houden. Onze raamhorren worden gemaakt van de allerbeste materialen. Welke hor het beste bij u past, hangt helemaal af van het soort kozijn waarvoor de raamhor bedoeld is.

Horren op maat

Horren van Plissétotaal worden op maat gemaakt. Hierdoor bestelt u altijd de juiste hor voor uw raam. Per ongeluk een meetfoutje gemaakt? Geen probleem. U mag de hor gratis omruilen dankzij onze omruilgarantie. Zo weet u zeker dat u altijd een passende hor ontvangt. Mocht u twijfelen laat dan uw horren door ons inmeten. Dit geeft meer zekerheid voor uw op maat gemaakte horren.

Goedkope vliegenhor

Op zoek naar een vliegenhor? Wij begrijpen dat zeer vervelend is wanneer u thuis tijdens eten, slapen of andere bezigheden gestoord wordt door vliegen. Daarom leveren wij goedkope vliegenhorren op maat gemaakt.

Gezoem in de kamer, of het geluid van een mug zijn voorbeelden van geluiden die door de meeste mensen irritant gevonden worden. Gelukkig voorkomt een hor van Plissétotaal.nl deze nare zoemgeluiden. Tevens zorgt onze vliegenhor dat u zonder muggenbulten opstaat, en zonder dat u gestoord bent in uw slaap. Ook bij hooikoortsklachten is voldoende slaap belangrijk. Kies daarom een hor met pollengaas voor uw slaapkamers.

De juiste horren bestellen

Wanneer u een hor bestellen wilt, kunt u niet zomer elke hor voor uw raam kiezen. Elke situatie is anders. Als u bijvoorbeeld horren bestellen wilt voor naar binnen draaiende ramen, wordt gebruik gemaakt van inzet horren, terwijl bij ramen die naar buiten opengaan gekozen moet worden voor een voorzet hor. Een voorzethor kan ook voor een dakraam worden gebruikt, net als trouwens een rolhor. Wilt u door een deur naar buiten of naar binnen lopen, kiest u voor een plissé hor, of een plissé hordeur. Een rolhor kan gebruikt worden voor zowel naar binnen- als naar buiten draaiende ramen.

We leveren alle soorten horren. Daarom hebben we altijd de beste hor voor elke situatie. Daarnaast bieden we diverse opties aan in het gebruikte horrengaas. Bijvoorbeeld extra sterk huisdierengaas. Of wat dacht u van pollengaas, speciaal voor mensen met hooikoorts. Ook kan vrijwel elke hor in RAL kleuren worden vervaardigd. Dankzij onze grote diversiteit aan horren is voor elke situatie de juiste hor te vinden.

Verzekerd van de beste kwaliteit

Horren bestellen bij Plissetotaal? Dan verzekeren we u van horren van de best mogelijke kwaliteit! Onze experts maken uw raamhor op maat. Daarbij bieden we ook nog eens onze vaste lage prijsgarantie. Dus waarom wachten? Bestel uw horren online bij de voordeligste horrenspecialist van Nederland! Configureer uw hor naar wens, en verbaas u over de laagste prijs. Dankzij grote afnames van horren en hordeuren kunnen we goedkoper inkopen dan veel andere horrenleveranciers, hierdoor zijn onze prijzen gemiddeld 25% goedkoper dan elders. Profiteer ervan!!

Raamhorren bestellen op maat

Hoe werkt het? U kiest eerst de juiste hor passend bij het type raam, vervolgens geeft u de ametingen in, en kiest het soort gaas dat u wenst, en wij zorgen dat uw hor volledig op maat gemaakt wordt. Voor de juiste afmetingen kunt u de meetinstructies gebruiken die onderaan vermeld worden. Daarbij geven we een omruilgarantie in geval u een foutje gemaakt hebt bij het inmeten. Bestel daarom gelijk uw raamhorren op maat en profiteer niet alleen van lage prijzen, maar ook van insectenvrij wonen.

Goedkope horren & raamhorren

Als u een insectenhor bestelt wilt u uiteraard zoveel mogelijk waar voor uw geld. Bij Plissetotaal staan we in direct contact met één van Nederlands grootste horren producenten. Mede omdat we veel horren leveren bij onze kunststof kozijnen, en dus veel insectenhorren, vliegenhorren en muggenhorren leveren in heel Nederland, kunnen we onze horren goedkoop aanbieden.

Juist omdat we ook met onze kozijnen scherp in de markt liggen met superieure kwaliteit (Schuco), stellen we ook hoge eisen aan de uitlevering van onze horren. We durven dan ook gerust te zeggen dat we de beste kwaliteit leveren die mogelijk is. Daardoor bent u verzekerd van goedkope horren gemaakt met vakwerk en precisie. Zoek niet verder als u goedkope horren kopen wilt. Houdt vliegen buiten met raamhorren van Plissétotaal.nl

Horren inmeten

Natuurlijk is het opgeven van de juiste maatvoering van belang. Geen zorgen. Wij hebben er alle belang bij dat het goed gebeurt, en dat het eenvoudig in te meten is voor iedereen. Wat hebben we nodig van u? Voor raamhorren, vliegenhorren en/of instectenhorren hebben we de dagmaat van uw kozijn nodig. De dagmaat is de kleinste opening van uw raam als deze geopend is.

Bij draaikiepramen draait u uw raam naar binnen open, en u meet de opening. Dit is uw bestelmaat. Geen zorgen over 1 a 2 mm te veel of te weinig. De horren zullen altijd passen. Hetzelfde geldt voor alle naar buitendraaiende ramen. U zet uw raam open en meet de kleinste opening. Dit is de afmeting voor het bestellen van uw horren. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, of lees eerst de pagina inmeten.