Plisségordijnen raamdecoratie

Op zoek naar meer uitstraling in uw woning? Met onze luxe plisségordijnen creëert u zelf eenvoudig de sfeer die u in uw kamer wilt. Er zijn verschillende kleuren en stijlen beschikbaar, zodat u direct invloed uitoefent op de kleur van het licht, of juist de hoeveelheid licht dat binnenvalt. Met een plisségordijn heeft u namelijk volledige controle over hoeveel licht uw kamer binnenkomt. Gaat u voor een moderne open look? Of past een wat meer romantisch en gesloten sfeer beter bij de situatie? U bepaalt het zelf, heel eenvoudig met onze plissegordijnen.

Onze luxe en stijlvolle plisségordijnen zijn leverbaar tot maar liefst 3000mm breed en tot 2800mm hoog, zodat elk raam geschikt is voor nieuwe plissé gordijnen op maat. Stel zelf uw plisségordijnen op maat en kleur samen naar wens, en wij zorgen dat deze ca 15 dagen later gratis bij u worden afgeleverd.

Sfeervolle plisségordijnen

Plissétotaal.nl heeft een grote collectie aan kleuren en motieven voor plisségordijnen. Door kleur toe te passen kunt u uw kamer die bepaalde uitstraling geven die u wilt. Kies bijvoorbeeld een lichte plissé voor koeler licht, of juist een donker gekleurde plissé voor warmere lichtval. Dankzij diverse beschikbare kleuren is voor iedereen wel de juiste sfeer te bepalen. Speel zelf met de lichtinval en ontdek telkens weer een nieuwe, passende sfeer met uw plisségordijnen.

Plisségordijnen zijn van oorsprong bedoeld om als binnenhuis zonwering te dienen, maar door de chique en luxe uitstraling wordt er tegenwoordig vooral door binnenhuisarchitecten veel aandacht geschonken aan uitstraling van kamers. En laat onze plisségordijnen nou bij uitstek geschikt zijn om ook aan deze eigenschap te voldoen.

Plissegordijnen voor draaikiepramen

Onze plisségordijnen zijn niet alleen geschikt voor vaste ramen, met speciale klemmen kunt u onze plissegordijnen ook aan draaikiepramen bevestigen. Door gebruik te maken van meegeleverde steuntjes blijft deze mooi op z’n plek hangen. ook bij geopende draaikiepramen. Het mooie van draaikiepramen is dat de horren voor de draaikiepramen gewoon kunnen blijven zitten.

Honingraat plissegordijnen

Een honingraat houdt niets anders in dan een dubbele gevouwen stof. Wanneer u van de zijkant kijkt lijkt het net op een honingraat. Vandaar de bijpassende naam. Plissé komt uit het frans, en betekent gevouwen. Een honingraat plisségordijn is dus een gevouwen gordijn in de vorm van een honingraat.

Plisségordijnen op maat laten maken

Onze plisségordijnen worden op maat gemaakt. U kiest het bediensysteem, dus Top Down, of Top Down Bottom Up, de kleur met de hoeveelheid lichtdoorlating, en wij maken uw plisségordijn helemaal op maat.

Op maat laten maken van uw plisségordijn kan tot afmetingen van wel 3 meter breed. Zo is er altijd een geschikt plisségordijn dat bij uw situatie past. Met de Top Down Bottom Up functie bepaalt u helemaal welke sfeer op dat moment gewenst is.

blank
blank

Plisségordijnen Top Down Bottum Up functie

Met plisségordijnen die voorzien zijn van Top Down Bottom Up functie bedient u zowel bovenkant als onderkant.

Het plisségordijn met top down bottom up bediening kan daardoor in elke gewenste stand worden gezet.

Hierdoor bepaalt u helemaal zelf de sfeer, uitstraling en lichtinval die op dat moment gewenst is.

Koord of kettingbediend

Onze luxueuze plisségordijnen worden in aluminium cassettes geleverd. De kleur van de cassette is naar keuze te bestellen. De ondergeleider van uw plisségordijn wordt in dezelfde kleur als de cassette geleverd. Kiest u neutraal wit? Of liever modern strak zwart?

Wilt u liever een andere kleur dan de standaard opties? We kunnen de cassettes in vrijwel elke RAL kleur spuiten die u wenst.

De afwerking is zoals u mag verwachten netjes tot in detail.

blank
blank

van Semi tot volledig Verduisterend

Wilt u liever een meer verduisterende versie van uw plisségordijnen? Als u kiest voor Full tone, is de voor en achterzijde gelijk van kleur. Hierdoor zijn de plisségordijnen direct meer verduisterend dan de licht doorlatende witte achterzijde. De Full tone gordijnen zijn driekwart verduisterend.

Liever volledig verduisterende plisségordijnen? Ook deze kunt u bestellen. Bij volledig verduisterende gordijnen wordt de binnenkant nog eens extra van aluminiumfolie voorzien. Dit is vooral voor slaapkamers handig omdat het dan echt donker is.