blank

Salt Power Gun | Vliegen zout pistool


 • Effectief tot ca 1 meter
 • verbeterde versie
 • Meer ”power” dan voorgangers
 • muggen uit de lucht knallen
 • Schiet vliegen in hun nek

Schieten op vliegen | Salt Power Gun | Verbeterde versie

Het Vliegen Zout Pistool is bij uitstek geschikt om de huisvlieg vanuit een hinderlaag aan te vallen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze pistolen gemaakt om met keukenzout of tafelzout op vliegen en muggen te schieten. Het Vliegen Zout pistool gebruikt één snufje zout per schot, en kan tot 60 keer schieten tussen herlaadbeurten. Met een effectief bereik van ca 80 cm tot 1 meter zijn deze handwapens gemaakt voor combats met vliegen van dichtbij.

De Vliegen zout gun houdt je prooi geheel intact, dit in tegenstelling tot de alombekende vliegenmepper. Deze huishoudelijke “wapens” zijn perfect voor kleine tot grote vliegen zoals een huisvlieg, bromvlieg of mug. Na het schieten met zout op vliegen blijft alleen de dode vlieg achter. Deze kan worden afgevoerd van ”plaats delict”.

Plissétotaal raadt het gebruik van Vliegen Zout Guns af op grote insecten, zoals bijvoorbeeld de gevreesde Aziatische hoornaar. Als je in een 1 op 1 confrontatie met de Aziatische hoornaar terechtkomt, zijn de “stilzitten en bidden” -protocollen van toepassing.

Ervaren volwassen schutters zullen geen probleem hebben om hun nieuwe wapen te gebruiken. Kleine onvolwassen schutters kunnen beter eerst hun vaardigheden uit testen op papiertjes en doosjes, voordat ze levende doelen zoals vliegen en spinnen gaan aanvallen.

Instructies & waardevolle lessen:
Goede instructie en supervisie zijn nodig om kinderen te laten schieten. Vliegen zout pistolen Salt Power Guns zijn bedoeld voor volwassenen. De hele familie zal een leuke tijd hebben als ze hun basisvaardigheden voor het hanteren van vuurwapens toepassen in een gecontroleerde schietomgeving. Waardevolle lessen zijn onder meer doelverwerving, juiste uitlijning van het zicht, vlieg besluipen, muggen lokken en spot-and-stalk-tactieken.

Tip:
Met het Power Salt Gun schiet u vliegen direct dood vanaf ca 60 – 80 cm afstand. Om zeker te zijn kunt u een héél klein snufje peper bij het zout voegen. Als u de vlieg dan hoort niezen, weet u dat hij nog niet dood genoeg is.

Fly Salt Power Gun | Vliegen Zoutgeweer

Natuurlijk wilt u geen vliegen binnen hebben. Daarom verkopen we horren, om vliegen buiten te houden. Maar… met dit vliegen zout pistool zou u bijna alle horren voor de ramen wegtrekken. Is er een vlieg binnen geglipt ondanks het gebruik van onze horren? Gelukkig maar, want dan mag u op jacht…!!

Het vliegen zout pistool heeft een gestroomlijnde vorm die goed in de hand ligt. Ook heeft de verbeterde powerSaltgun een sterkere veer, waardoor dit zoutgeweer effectiever is op de langere afstanden. Je kunt er zelfs insecten mee uit de lucht schieten. Vliegen zout pistool salt power gun zijn bedoeld voor serieuze insectenjagers. De ”safety button” of handmatige veiligheid is gemakkelijk te bedienen, de trekker heeft een nieuw, verbeterd design met een lichte trekkerdruk en het richtmiddel is duidelijker en preciezer dan alle voorgangers.

Dit vliegen zout geweer is eenvoudig in gebruik. Keukenzout in het daarvoor bestemde zoutbakje doen, doorladen, veiligheidspal naar achteren, richten en schieten!

 • Effectief tussen 80-100cm afstand.
 • Niet giftig, goedkope en leuke manier om insecten te killen.
 • Geen batterijen nodig, werkt op alleen keukenzout!
 • Vliegen Zout pistool beschadigt de omgeving niet
 • Geschikt voor insecten die zich bevinden op deuren, kasten, gordijnen, ramen of andere dingen.
 • Bedoeld voor schieten op: muggen, vliegen, spinnen, etc.
 • Gemaakt van duurzame materialen voor veel schietplezier

Belangrijke informatie:
– Het Salt Power Gun is bedoeld voor volwassenen.
– De Salt Power Guns zijn bedoeld voor schieten op vliegen met keukenzout.
– Gebruik geen andere munitie als keukenzout.
– Laat kinderen niet onbewaakt ”schieten’ of ”oorlogje spelen” met elkaar met deze Power Guns.
– Schiet niet op huisdieren, mensen of andere levende doelen.
– Plissétotaal is niet verantwoordelijk voor ongelukken door gebruik anders dan voorgeschreven is.

Gebruiksaanwijzing:
– Zout in het daarvoor bestemde bakje
– Doorladen (onderste handgreep naar achteren halen en naar voren terugbrengen)
– Safety button naar achteren halen
– Richten en schieten