Zonwering op maat

Op zoek naar een stijlvolle en luxe uitstraling in huis? Met raamdeco op maat van Plissétotaal is dit nu voor iedereen mogelijk! Met onze vernieuwde trendy vorm van raamdecoratie creëert u optimale lichtinval en privacy in uw woning. En omdat we een ruim aanbod van kleuren en designs hebben, hebben we echt voor elk wat wils! Voer maten, kleuren en andere gewenste opties in, en laat u positief verrassen door onze scherpe prijs!

plisségordijnen voor draaikiep ramen

Honingraat plissé gordijnen danken hun naam aan de honingraat structuur. Honingraat gordijnen bestaan uit twee lagen stof, die de vorm heeft van een honingraat. ‘Plissé’ komt uit het Frans, en betekent geplooid. Dat is ook exact de letterlijke omschrijving van plissé honingraat gordijnen. Als het honingraat plissé gordijn wordt gesloten valt het als één geheel samen, net als bij een accordeon.

Zonwering zonder schroeven

Maak kennis met onze raamdeco in frame op maat. Met onze raamdeco in frame kunt u zonder boren in uw kozijn genieten van sfeer en luxe. De raamdeco in frame bestaat uit een strak aluminium frame waarin uw plisségordijn geplaatst wordt. De raamdeco in frame is uitgevoerd met magneetstrips die speciaal voor kunststof kozijnen gemaakt is. Hierdoor hoeft u niet te schroeven of boren in kunststof kozijnen, maar geniet u wel van prachtige en stijlvolle raamdecoratie.

Plisségordijnen zonder boren

De plisségordijnen in frame hebben diverse voordelen ten opzichte van gewone plisségordijnen. Natuurlijk is één van deze voordelen dat u zonder gaten te boren uw plissegordijnen kunt installeren. Doordat het geheel met magneetstrips wordt bevestigd zijn de plisségordijnen in frame kinderlijk eenvoudig te monteren. Een ander voordeel is dat het op maat gemaakt wordt zodat de plisségordijnen helemaal bij uw kozijnen aansluiten. De frames van onze plisségordijnen kunnen in dezelfde kleur van uw kozijnen worden gemaakt.

Van transparant tot verduisterend

Bij Plissétotaal kunt u kiezen uit diverse stoffen, variërend van geheel licht doorlatende stoffen tot semi-transparant (of semi-verduisterend) tot volledig verduisterend. Bij semi-transparante honingraat gordijnen wordt het daglicht slechts in beperkte mate geblokkeerd. Daardoor zijn semi-transparante kleuren geschikt voor gebruik in woonkamer of in een andere ruimte waar daglicht als sfeermaker belangrijk is.

Half verduisterende plisségordijnen

De semi transparante stoffen bestaan uit 2 kleuren, waarbij de achterzijde (buitenzijde) altijd wit is. Door de witte achterkant zijn half verduisterende plissegordijnen geschikt om op zonnige dagen de warmte buiten te houden.

Raambekleding voor kunststof kozijnen

Onze luxueuze raambekleding in frame is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Vanzelfsprekend wilt u niet gaan boren of schroeven in kunststof kozijnen. Vandaar onze speciale zonwering die niet geboord of geschroefd hoeft te worden. Deze zonwering kun je monteren door middel van een speciale plakstrip voorzien van magneten. De plakstrip plakt u op de glaslat en door de magneetstrips zet u binnen een handomdraai uw raamdeco ertegenaan. Eenvoudiger dan dit wordt het niet.

Top down bottom up bediening

De bekende top down bottom up bediening is inmiddels erg populair. Met top down bottom up raamdecoratie blijft uw plisségordijn strak hangen op elke gewenste hoogte. Zo kunt u genieten van privacy en toch tegelijk voldoende lichtinval open laten. U kunt elke gewenste stand kiezen, zowel vanaf de bovenkant als vanaf de onderzijde. Met de top down functie laat u de bovenkant van uw plisségordijn naar beneden zakken, terwijl er door de bovenzijde voldoende licht binnenkomt. Elke gewenste stand is mogelijk dankzij deze bediening.

Licht doorlatende plissé in frame

In sommige ruimtes is veel natuurlijk daglicht of zonlicht een must. Denk aan kantoren of andere werkruimtes, maar ook een grote keukens kan veel daglicht nodig hebben. Door licht doorlatende of transparante kleuren in honingraat plisségordijnen te gebruiken, krijgt u nog steeds veel daglicht binnen, zonder dat iedereen naar binnen kan kijken. Transparante licht doorlatende stoffen bestaan allemaal uit één kleur.

Inmeten van zonwering in frame.

Voor het doorgeven van de juiste maatvoering volgt u de meetinstructies zoals op onze inmeetpagina voor raamdeco in frame

Let op:

Elke bestelling uit deze categorie komen wij GRATIS nameten. Zo kunt u tevens de stoffen bekijken om de juiste keuze te maken.

blank