Pollenhor tegen hooikoorts

Last van hooikoorts? Koop nu snel en goedkoop een pollenhor bij Plissétotaal. Met een pollen hor tegen hooikoortsklachten slaat u letterlijk 2 vliegen in één klap.. U bent vrij van allergische reacties die u hooikoorts bezorgen, en u ontneemt vliegen en andere insecten de kans om u binnenshuis lastig te vallen.

Pollengaas hor

Hooikoorts houdt in dat je last hebt van gras- of boompollen. Een veelvoorkomend fenomeen dat met name in de zomer hoogtij viert. De daarmee gepaard gaande allergische klachten worden veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem na het inademen van stuifmeel dat rondzweeft in de lucht. Dit stuifmeel kan afkomstig zijn van verschillende grassen, bomen of (on)kruiden.

Er zijn diverse middeltjes om de allergische reacties tegen te gaan, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom kun je beter de problemen voor zijn, en op tijd een hor met pollengaas bestellen. Ons pollengaas is speciaal ontwikkeld om de zwevende pollen te weren. Het houdt vrijwel alle pollen tegen, doordat het gaas zeer fijnmazig is. Veel fijner dan een standaard insectenhor. Daarnaast is pollengaas voorzien van een speciale coating waar pollen zich aan hechten. Met een anti pollen hor komt er uiteraard wel frisse lucht naar binnen. Alleen pollen en insecten worden geweerd. Net als met alle horren die we leveren, worden ook onze pollengaas horren op maat gemaakt.

Welke pollenhor kan ik kopen

Zowel onze inzethor als onze voorzethorren kunnen worden voorzien van pollenwerend gaas. Het gaas is zo fijn dat stuifmeeldeeltjes er niet doorheen komen, zodat u beschermd bent tegen allergische reacties van hooikoorts.

blank

Inzethor met pollengaas

  • makkelijk te plaatsen en te verwijderen
  • zonder boren of schroeven te bevestigen
  • tegen allergische reacties van hooikoorts
  • in meerdere kleuren leverbaar

Voorzethor met pollengaas

  • Eenvoudige montage
  • snel te verwijderen en terug te plaatsen
  • voor alle naar buitendraaiende ramen
  • ter voorkoming van hooikoortsklachten
  • diverse kleurmogelijkheden
blank
polltex hor

POLL-TEX gaas tegen hooikoorts

Voor onze pollenhorren wordt origineel POLL-TEX gaas gebruikt, speciaal ontwikkeld om zelfs de fijnste stuifmeeldeeltjes tegen te houden.

Het gaas werkt als een soort magneet, en trekt stuifmeeldeeltjes aan en houdt ze vast, zodat geen enkel poldeeltje in uw woning komt.

Ondanks gebruik van het fijnst mogelijke gaas, blijft POLL-TEX gaas erg lichtdoorlatend. Uw kamer wordt dus geen donkere ruimte met gebruik van onze pollenhorren.