Zonwering in glas | InBlindz®

Een van de nieuwste ontwikkelingen van zonwering is zonwering in glas. InBlindz of ook wel screenlines genoemd. Deze zonwering wordt tussen de ruiten geplaatst, dus in de spouwruimte van uw HR++ glas. Het glas behoudt de isolatiewaarde, en uw zonwering wordt stofvrij bewaard. Klinkt ideaal toch? InBlindz zijn geschikt voor elke ruimte in uw woning of kantoor. Eenvoudig bepaalt u de lichtinval in uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, serre, vergaderruimte of voor het dakkapel.

Zonwering in glas is dé ideale, stofvrije perfecte raambekleding die nooit vies wordt, eenvoudig te bedienen en in talloze kleuren te verkrijgen is. En er zijn meer voordelen aan onze zonwering in glas.

blank

Jaloezieen in HR++ glas

Vanaf € 699,-

 • Toepasbaar voor elke ruimte in uw woning
 • kantelbaar en optrekbaar
 • Verkrijgbaar met hand- of elektrische bediening
 • Geschikt voor bestaand en nieuwe kozijnen
 • In veel kleuren en breedtes uitvoerbaar
blank

Plissegordijn in HR++ glas

Vanaf 699,-

 • Extra isolerende werking door honingraat
 • Geschikt voor elke ruimte
 • handbediend of elektrisch bediend
 • Toepasbaar in bestaande en nieuwe kozijnen
 • In diverse afmetingen te bestellen

Jaloezieën in glas

Een van de grootste voordelen van jaloezieën in dubbel glas is dat u nooit meer gordijnen hoeft af te stoffen. U kent dat vast wel, ergens heeft u ooit mooie nieuwe jaloezieën opgehangen en dan moet u de lamellen schoonmaken. Niet de doen! Met onze jaloezieën tussen glas is dat allemaal verleden tijd. Daarbij zijn onze Inblindz jaloezieen een hygienische oplossing voor stofallergie. Het is de perfecte oplossing voor zonwering en raambekleding in ruimtes waar vocht of vet een aanslag achterlaat of waar de warmte moeilijk weg kan. En natuurlijk last, but not least.. eindelijk is er ook eens goeie zonwering voor een kunststof schuifpui!

Plissés tussen glas

Ook dit product is kwalitatief zeer hoogwaardig, en zowel hand (koord) bedienbaar maar ook elektrisch. De plissés zijn alleen optrekbaar. De spouwbreedte van de plissés tussen glas is minimaal 20 millimeter. De geleverde plissé in glas zijn voorzien van een honingraat, waardoor de gordijnen in glas een extra holle kamer krijgen. Daardoor krijgen de plisségordijnen tussen glas een extra isolerende werking. De buitenkant is altijd wit. Hierdoor wordt ook de warmte in de zomer beter buiten gehouden omdat de UV stralen worden geweerd door de witte buitenzijde. De binnenkant kan zowel in wit als in creme 9001 worden gekozen. Dit geeft een mooie luxe sfeer.

Glassoorten voor InBlindz®

De montage of plaatsen van InBlindz® zonwering gebeurt op dezelfde manier als het plaatsen van isolatieglas. InBlindz® zijn te combineren met:

 • Hoog Rendementsglas (HR++ of triple)
 • Zonwerend glas
 • Veiligheidsglas
 • Brandwerend glas
 • Hardglas

Zonwering in dubbel glas prijzen

De kosten van jaloezieën in dubbel glas liggen ver uiteen. Wie op internet naar prijzen van InBlindz zoekt, zal direct opvallen dat prijzen overal verschillend zijn. Wij hanteren zoals met alles, ook voor onze Inblindz altijd de laagst mogelijke prijs. Omdat we vanwege onze kunststof kozijnen bij diverse grote glasleveranciers flink veel glas bestellen, kunnen we extreem hoge kortingen afdingen. Deze kortingen rekenen we door. Hierdoor bestelt u bij ons goedkope zonwering in dubbel glas.

Wanneer u de afmetingen invult van bijvoorbeeld onze jaloezieën tussen dubbel glas, of onze plisségordijnen in dubbel glas staat de prijs direct onderaan vermeld. Afhankelijk van de afmeting wordt de prijs bepaald. Tevens is een elektrische bediening iets duurder dan koord bediend, maar u zult zien dat wij alsnog de goedkoopste leverancier van InBlindz jaloezieën en plisségordijnen zijn.

De bediening

Er zijn diverse mooie luxe opties om uw screenlines of Inblindz® te bedienen. Wij hebben gekozen voor Inblindz die zowel te kantelen zijn als op te trekken. En te laten zakken natuurlijk. Er zijn Inblindz welke alleen kunnen kantelen, echter worden deze niet door ons geleverd. En waarom ook. U hoeft ze niet omhoog te doen, maar wij vinden dat dat wel moet kunnen. Zo kunt u ten alle tijde een mooie open blik naar buiten of andere ruimte creëren als dat gewenst is.

Het elektrisch bedienen van nagenoeg alle vormen van InBlindz® producten gebeurt met een externe of interne motor. De motor wordt aangestuurd door een schakelaar op de muur, toetsen op de batterij of een afstandsbediening.

Maar, de bedieningsmogelijkheden zijn nog verder uitgebreid. Van individuele bediening tot aansluiting op een gebouwbeheerssysteem (Domotica systeem), waarbij je iPhone of Android smartphone device de InBlindz® aanstuurt.

blank

Koordbediening

Eenvoudig draaien en optrekken door middel van een koord welke links of rechts van uw Inblindz geplaatst is.

blank

Magneetbediening

Door te schuiven over het glas met magneten bedient u zowel het optrekken als kantelen van de jaloezieën.

blank

Elektrische bediening
(ingebouwde motor)
Met afstandsbediening bedient u de jaloezieën zowel van boven naar beneden als kantelen.

blank

Elektrische bediening
(externe motor)
Afstands bedienbare Inblindz® om zowel te kantelen als op te trekken.

Inmeten en bestellen

Voor het bestellen van Inblindz gebruikt u de glasmaten die u van uw leverancier gekregen heeft. Bent u niet (meer) in bezit van deze maten? Geen probleem. Wij bellen bij elke bestelling vooraf op om te vragen of u op basis van bestaande glasmaat bestelt heeft of dat u zelf gemeten heeft. Wij komen in het laatste geval altijd zelf inmeten (nameten). Uw product past dus altijd!!

Vragen over InBlindz®

We begrijpen best dat u vragen heeft over uw InBlindz. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. De genoemde prijzen bij de InBlindz producten is op basis van HR++ glas. Neem contact met ons op als het om gelaagd glas, HR+++ triple of andere vormen van isolatieglas gaat.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.