Dakraam hor bestellen

Welke hor voor dakraam?

Er bestaan veel verschillende soorten horren. Maar welke hor kun je nou het beste bestellen voor een dakraam of zolderraam? Die vraag horen we veelvuldig voorbij komen. En er zijn ook voor dakramen verschillende horren te bestellen. Net als dat er ook veel verschillende dakramen of zolderramen zijn.

Natuurlijk is van belang welk soort dakraam of zolderraam u heeft. Is het een dakraam dat naar buiten opendraait? Waarbij de hendel eerst een stukje naar binnen komt? Of wellicht heeft u een dakkapel, met draaikiepramen. In dit laatste geval kiest u voor de inzethor.

Hor voor standaard dakramen

De klassieke dakramen zoals onderstaande foto’s laten zien, zijn echte muggentrekkers. Het licht is vooral ‘s avonds goed te herkennen en van veraf zullen ongewenste beestjes u willen opeten. Voor dit soort dakramen zijn de dakraam horren van Plissétotaal uitermate geschikt. U bevestigt de dakraamhor aan de binnenkant van uw zolderraam. Kies een plissé model als de sluitstang eerst naar binnen moet worden gedraaid, zodat u makkelijk de hor een stukje kunt openen om uw raam weer dicht te doen.

blank
blank

Dakraam hor oplossing:

Op boven getoonde foto’s zijn de meest voorkomende standaard dakramen te zien. Voor dit soort dakramen zou een plissé voorzethor een goede oplossing zijn, en in een wat eenvoudigere variant kunt u kiezen voor de rolhor.

Beide bevestigt u aan de binnenkant van uw woning net langs het dakraam. Kan niet mis! Vliegvrij slapen!

blank

Goedkope hor voor uw dakraam

Bij Plissétotaal.nl hebben we altijd maatwerk voor een hele scherpe prijs. Daardoor leveren we een goedkope dakraam hor, die ook nog eens gratis thuisbezorgd wordt. Doordat we direct bij de horren fabrikant inkopen, zijn we in staat om de kosten van al onze dakraam horren laag te houden. Hierdoor profiteert u direct in mee.

Bij ons bestelt u de goedkoopste horren van de beste kwaliteit. We zijn hier zo zeker van, dat we een prijsgarantie afgeven. Betaalt u elders minder voor een hor voor uw dakraam, betalen wij het verschil terug, plus extra 10% als dank voor de tip. Bestel daarom nu direct uw dakraamhor en slaap weer zoemvrij.