Muggenhor

Hoera, zomer!! ‘s Nachts de ramen open.. Oh nee.. muggen!!

Muggen zijn ondanks hun ongevaarlijke kleine uiterlijk toch één van de meest gevreesde beesten. En wie wil nou de hele nacht wakker liggen van het gezoem van een mug, of van je partner die op zoek gaat naar de mug..

Koop daarom tijdig uw muggenhor, zodat u verzekerd bent van een zoemvrije nacht. Ook als de ramen open staan. We leveren vrijwel alle soorten insectenhorren, maar toch is niet elke hor voor iedereen even geschikt.

Muggenhor op maat

We maken vrijwel elke hor op maat. Ook de muggen horren worden door ons op op maat gemaakt. Welke hor het beste bij u past? Geen idee, we gaan de mogelijkheden even opsommen voor u.

blank

Rolhor tegen muggen

Voor zolderkamers met een dakraam of naar buiten openslaande ramen, kunt u een voorzethor plaatsen, maar ook een mooie rolhor tegen muggen.

Het frame is wederom van aluminium en ditmaal wordt de hor vóór het kozijn gezet, dus aan de binnenkant, zodat het openslaande raam gewoon kan worden geopend. Effectief tegen muggen? Ja.

Wilt u ook bescherming tegen allergische reacties van hooikoorts? Bestel dan een hor met pollengaas op maat.

blank

Inzethor tegen muggen

Een inzet muggenhor is van aluminium gemaakt, en deze klikt u in een naar binnendraaiend kunststof of aluminium kozijn.

Het gaas is zwart of grijs, en ook kan er voor de mensen die last van hooikoorts hebben gekozen worden voor pollengaas.

Dit gaas is fijner dan muggengaas, zodat zelfs pollen en stuifmeel niet in uw kamer komen. Muggen al helemaal niet.

blank

Plisséhordeur tegen muggen

Maar wat helpen raamhorren als de deur wagenwijd openstaat? Helemaal niets. Het enige dat u bereikt is dat de muggen door de deur naar binnen vliegen en niet naar buiten kunnen door de ramen. Daarom beschermt u uw woonhuis goed tegen muggen met een originele plissé hordeur. Deze hordeuren worden ook speciaal op maat gemaakt en geleverd. Past dus altijd, en zeer handig en soepel te openen. Het muggengaas wordt opgevouwen naar de zijkant geschoven, zodat u er niets van ziet als de hor dicht is.

Muggen

Muggen kunnen zeer hinderlijk zijn. Vooral in de zomer wordt veel overlast van muggen gemeld. Ze zoemen met een irritant hoog zoemgeluidje wat veel mensen wakker houdt. Daarnaast bijten ze, wat vervelend jeukende muggenbulten geeft. Het bijten doen alleen de vrouwtjesmuggen omdat ze eiwit uit je bloed nodig hebben om eitjes te kunnen leggen. Het beste kun je muggenoverlast tegengaan door te voorkomen dat ze eitjes rond uw woning kunnen leggen.

Muggeneitjes worden in stilstaand water gelegd. Daarom hebben mensen die bij water in de buurt wonen meer last van muggen. Controleer daarom ook regelmatig rondom uw huis of er water staat op bijvoorbeeld afdekzeiltjes, regentonnen en andere vormen van stilstaand water.

Waar komen muggen op af

Er wordt beweerd dat muggen op licht afkomen, of op zoet bloed, maar dat is onzin. Zoet bloed bestaat niet, tenzij je het aanmengt met suiker of jam. Muggen worden aangetrokken tot uitgeademde kooldioxide, op geurstoffen die je verspreidt (zweet) en op lichaamswarmte.

Muggen verjagen

Wat te doen tegen muggen. Om muggen te verjagen staan er tal van oplossingen op internet. Kennelijk worden muggen overal als lastig ervaren. Voorkomen is altijd het beste, dus voorkom als eerste dat muggen eitjes kunnen leggen rond je woning. Hiervoor loop je alle plekken na waar stilstaand water ligt of kan liggen.

Muggen hebben een hekel aan geuren als lavendel en citroengras. Plant deze dus rondom uw woning. Verder zijn er diverse smeermiddeltjes die je kunt kopen om muggen bij je uit de buurt te houden. DEET is de bekendste, maar er zijn er meer. Even kijken bij uw drogist.

De vliegenmepper.

Muggen hebben er een bloedhekel aan om platgeslagen te worden met een vliegenmepper. Dus wilt u ze echt irriteren, sla ze dan plat tegen muur of plafond. Dit kan gewoon met een goedkope vliegenmepper, schoen, met een opgerolde krant of wat u maar vinden kunt. Gebruik bij voorkeur geen serviesgoed.

Muggenhor bestellen? Ja, natuurlijk

De beste oplossing is altijd voorkomen, zoals al eerder genoemd. Voorkom muggen in huis met raamhorren en hordeuren.

We hebben hier een aantal oplossingen gegeven om muggen te weren. Desalniettemin, het zijn maar kleine diertjes en als u geen last heeft van het gezoem, laat ze dan lekker hun gang gaan.. Ze doen immers geen vlieg kwaad 🙂

Helaas behoren wijzelf niet tot de groep die geen last heeft van muggen, en als u ook een pesthekel aan muggen heeft, bestel uw horren bij Plissetotaal. We leveren binnen 10 dagen aan huis, en de bezorging is gratis!!