Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat brengen zorgen vanaf dag 1 voor meer sfeer in huis. Houten horizontale lamellen hebben van nature een warme uitstraling die past bij elke woonstijl. Daarbij geven de warme natuurlijke houtkleuren een luxe en exclusieve entree in uw woon- of slaapkamer. Met keuze uit diverse kleuren past er altijd een houtkleur bij uw smaak. Doordat u zelf kleur en lichtinval bepaalt van uw houten jaloezie kunt u zelf kiezen voor een heldere open sfeer, gewaagde moderne sfeer of een romantische sfeer met volledige privacy.

Hout zorgt voor elke gewenste sfeer

Houten jaloezieen hebben naast een luxe uitstraling diverse voordelen. U creeert op speelse wijze de sfeer die u op dat moment wenst door het binnenkomend licht aan te passen.

Zorg voor een romantische sfeer of juist een frisse open sfeer. Ook kunt u de lammellen helemaal dicht doen om zon te weren.

blank
blank

Glad of nerf

U heeft de keuze uit 2 soorten houten jaloezieën. De luze glad gelakte uitvoering of de ruwe, generfde XL uitvoering. De gladde houten jaloezieën zijn verkrijgbaar tot een breedte van 2700 mm.

Houten jaloezieën XL met nerf zijn verkrijgbaar tot een breedte van 3600 mm. De lamelbreedte van onze houten jaloezieën is 50mm. Houten jaloezieën van 50mm breed zijn verreweg de meest populaire lamelbreedte en passen bij elke woonstijl.

Houten jaloezie Bamboe

Onze bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar tot een breedte van 2400 mm.

Met een mooie chique lamelbreedte van 50mm passen onze bamboe jaloezieën sfeervol bij elke woonruimte

Voor een mooie afwerking leveren we een bijpassende ladderband in 10 mm, 25mm en 38 mm.

Ook kunt u kiezen worden voor een ladderkoord. De kleur van uw ladderband of koord wordt aangepast aan de kleur van uw gekozen jaloezieën.

blank

Meer informatie

Natuurlijk zijn we vooral bekend vanwege onze goedkope horren die we op maat maken, maar zoals u ziet hebben we ook de meest fantastische raamdeco voor u.

Deze worden ook handmatig op maat gemaakt, net als vrijwel al onze horren en raamdeco’s. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.